Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Cherry box Oκτωβρίου review

Η νεα μοδα με τα συνδρομητικα κουτια , προετρεψε και΄μενα τελικα να δοκιμασω να αγορασω ενα τετοιο κουτι να δω τι ειναι τελικα αυτη η νεα καινοτομια.
Αγορασα λοιπον το CherryBox Οκτωμβριου και εμεινα απολυτα ικανοποιημενη απο το περιεχομενο του. Περιειχε 7 προιοντα τα 3 εκ των οποιων ηταν fullsized. 
Η συσκευασια ηταν πολυ ομορφη και το κουτι ηταν καλης ποιοτητας. Ανοιγοντας το κουτι υπηρχε ενα εντυπο που ελεγε για καθε προιον ξεχωριστα τις ιδιοτητες τους , τις τιμες και τις ονομασιες τους. Ηταν πολυ εξυπνο και κατατοπιστικο.
Το περιεχομενο του κουτιου ηταν: 1 scrub σωματος Charme D'Orient (σε μινι συσκευασια), 1 lip balm Bioaroma (fullsize), 1 βουτυρο Καριτε Charme D'Orient  ( σε μινι συσκευασια) ,1 αμπουλα υαλουρονικου οξεως Arcaya, ενα βερνικι νυχιων Elixir London (fullsize), μια σκια ματιων Αrabasque (fullshize), Ηydra action cream Juliette Armand (σε συσκευασια των 20 ml)
Δεν μπορω να σχολιασω για καθε προιον ξεχωριστα καθως δεν εχω προλαβει να τα δοκιμασω ολα . Το μονο που εχω δοκιμασει προς το παρον ειναι το lip balm το οποιο ειναι αρκετα καλο καθως η ενυδατωση που προσφερει στα χειλη ,κραταει για αρκετες ωρες και δεν κολλαει ιδιαιτερα , η μυρωδια του ειναι ελαφρια .Για τα υπολοιπα προιοντα εχω απλως μια σφαιρικη αποψη. Το scrub σωματος ηταν τοποθετημενο στο σακουλακι που φαινεται στην φωτογραφια καθως περιεχει καποιου ειδους λαδι , περιεχει μελι και βασιλικο πολτο και ενα απαλο αρωματικο λαδι. Το βουτυρο Καριτε ειχε φανταστικη μυρωδια καθως περιεχει ελαιο Argan και αιθερια ελαια , προοριζεται για θεραπειεσ σωματος , μαλλιων και προσωπου.Η αμπουλα Υαλουρονικου οξεως ειναι για εντατικη ενυδατωση ,λείανση και διατηρηση της υγρασιας.Η σκια ματιων ειναι σε πολυ ωραια γαλαζια αποχρωση και σιγουρα μου ειναι πολυ χρησιμη! Το βερνικι νυχιων ειναι επισης σε πολυ ομορφη λιλα αποχρωση,γενικοτερα εχω ακουσει για την συγκεκριμενη μαρκα οτι εχει αρκετα καλα μανο με ικανοποιητικη διαρκεια.Και τελευταιο προιον η Hydra Action Cream η οποια εχει μια απαλη μυρωδια και ειναι ιδανικη για πληρη και βαθια ενυδατωση του δερματος( ειναι οντως πολυ ενυδατικη την δοκιμασα στο χερι μου).
Σιγουρα θα ξανααγορασω και το επομενο Cherrybox καθως εμεινα πολυ ικανοποιημενη απο το περιεχομενο και περιμενω με ανυπομονησια να δω ποιο θα ειναι το περιεχομενο που θα εχει  τον Νοεμβρη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου